Blogg 


 

 

 

 

BOKA FÖRELÄSNINGAR i vår och inför hösten 2012

 

Under hösten kommer jag att föreläsa i många städer runt om i Sverige. Du kan gå in på den här adressen och läsa och kanske boka in dig på någon föreläsning. http://www.biljettplatsen.se/sokning/?multisok=malene+larssen

 

Om din skola vill anordna en studiedag för medarbetarna kring barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar så kommer jag gärna ut direkt till er. Jag tror egentligen att min föreläsningen blir bäst använd så, om alla får höra samma sak och sedan står på samma "plattform" inför samtal kring barn med svårigheter som ni möter i er yrkesrolli. Jag har också föreläst för skolföräldrar. 

 

 

En halv studiedag kan se ut så här

 

typiska svårigheter för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (eller fokus bara på de barnen och ungdomarna som inte är hypoaktiva för det pratas så sällan om dem och de syns så sällan i mediadebatten).

 

tillvägagångsätt på hur man kan förändra och förenkla vardagen i skolan och hemma för människor med add och/eller atypisk autism

 

attityder, värderingar kring funktionshindret

 

min familjs resa från oförstående och okunskap till kunskap och förståelse kring vårt ena barn. vi kämpar fortfarande varje dag, men det är lättare nu.

 

diskussion.

 

 

malene.larssen@aduct.com

 

eller

 

telefon 031-352 10 58, 0707-29 19 89

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aduct.se © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.aduct.se